SELAMAT DATANG
HAPPY SURFING


Salam Sejahtera kepada semua Pelanggan,

Kami kembali beroperasi di sini.
Jom shopping online.

Jazakallah Nz

PENTING!!!

Assalaamualaikum.

||Setiap pembelian di sini akan disumbangkan ke Aman Palestin.

||Pembelian berjumlah RM150 akan mendapat hadiah misteri percuma.

||Koleksi Sedia Ada Lihat di 'Available Item' atau terus ke 'Catalog'

||Baki wang anda akan disalurkan ke mana² institusi masjid dan rumah anak yatim tertentu.

||Tempahan boleh terus isi Order Form. Atau Emailkan Pertanyaan anda ke: annxack@gmail.com. We love to hear from you!

||Pemberitahuan: Pos hanya akan dilakukan SEKALI SEMINGGU, iaitu pada hari SABTU@ISNIN. Jika hari tersebut jatuh hari cuti umum, atau cuti peristiwa, pos akan dibuat pada hari berikutnya.

* Terms apply

**Reminder**
Please check your Spam box in case you are waiting from us.

Serious Buyer ONLY.

Happy Surfing, and Don't Forget to Shoppe!



New Collection of Tshirt Muslimah

May 10, 2009
SOLD OUT


Salam to All...

Today surf-ann-shoppe present new collection of long tee shirt. Hope dear muslimah out there will loves a different design, and grab it to variety your tshirt collection in ur closet. Happy surfing.. and don't hesitate to ask any quest.
(Click on each pic to view for larger image)



WARNING!!! THE COLOR MAY BE VARY




Here's some ideas to be wear by mother and her beloved daughter..

 
Special price also offered by surf-ann-shoppe when u shoppe  a pair for mother-&-daughter. For more details u can ask annxack by chat on ym or gtalk.

7 comments:

Anonymous at: 2:54 AM, June 12, 2009 said... Reply To This Comment

45likeG n maroon one..how much is it? pm me at amane510@yahoo.com

dayah at: 4:20 PM, January 25, 2010 said... Reply To This Comment

cmne dgn harga yer? n klu beli borong..ade special price x?

Anonymous at: 12:15 PM, June 26, 2010 said... Reply To This Comment

kenapa takde harga? macamana nak order kalau tak tau harga

{ ann } at: 8:13 PM, June 26, 2010 said... Reply To This Comment

post yg ni mmg utk prebiu jer. tuk produk terkini sila lihat post yg terkini yer.. terima kasih

noor at: 8:31 PM, July 10, 2010 said... Reply To This Comment

saya nk tau alamat kdai ni kt mane supaya sng nk gi beli...

Anonymous at: 5:28 PM, November 10, 2010 said... Reply To This Comment

salam..nak tannya tshirt kod 45LikeG tu ada lagi x? harga brpa?

{ ann } at: 6:38 PM, November 10, 2010 said... Reply To This Comment

dah sold out dah sumer nie.. tk

Any Comment

Pertukaran Link Blogshop Dialu2kan. Lebih manis jika anda letak link Surf&Shoppe dulu sebelum tinggalkan pesanan (^_^)